Karijere

Rastite uz naše mentorstvo

Osobni rast

Od naših zaposlenika očekujemo da izraze želju za rastom i kontinuiranom edukacijom koja će im omogućiti daljnji razvoj, jer uspješnost tvrtke čine uspješni i zadovoljni zaposlenici.

Jednaka prilika

Svaki zaposlenik Infomaas-a ima jednaku mogućnost napredovanja bez obzira na spol, etničku pripadnost, seksualnu orijentaciju ili vjeru. Prepoznajemo i nagrađujemo trud i rad, jer sa svakim zadovoljim zaposlenikom rastemo i mi kao tvrtka.

Fizičko zdravlje

Zaposlenici se često susreću sa zdravstvenim problemima, ali ih ne žele priznati drugima zbog straha da će biti zamijenjeni. Kako bismo pomogli vama i vašim obiteljima da se brinete o sebi, članovima našeg tima nudimo usluge dodatnog zdravstvenog osiguranja te redovite zdravstvene preglede.

Vaš izbor karijere bi Vam trebao biti važan, jer će vas oblikovati tijekom cijelog vašeg života.

U Infomaas-u vam pružamo priliku da pokažete svoje talente i interese, mi ćemo vas pažljivo saslušati , a skupa ćemo preispitivati ideje i načine rada. Volimo kada nam se dokaže da smo u krivu na temelju podataka i informacija.

Potražite slobodno mjesto koje odgovara vašim sposobnostima, željama i područjima interesa. Tražimo strastvene, znatiželjne i kreativne članove tima željne učenja.

Što je Infomaas?

Infomaas je hrvatska tvrtka za upravljanje informacijskim sustavima s misijom pružanja aplikacijskih rješenja za sve segmente poslovanja.

Kako se pripremiti za razgovor?

Ne morate se posebno pripremati. Dođite u naš ured i razgovarajte s nama o svom dosadašnjem radnom iskustvu i vašim željama.

Postoje li prilike za karijeru?

U kratko – da. Rastemo s našim novim kolegama. U Infomaas-u smatramo da naporan rad i konstantan trud vode do uspjeha, ukoliko ste željni izazova i novih znanja, pridružite nam se.

Raznolikost i uključivost u Infomaas-u

Čvrsto vjerujemo da raznoliko , uključivo i ugodno radno okruženje omogućava razvoj vrhunskih proizvoda i usluga za naše klijente. Kako se naša radna snaga širi tako i naše poslovanje raste, a sposobnost sagledavanja stvari iz više različitih perspektiva postaje sve važnije. Raznolikost je jedan od najvažnijih čimbenika u osiguravanju našeg razvoja i rasta. Želimo privući, zadržati i stvoriti najbolje zaposlenike jer su različitost i individualno sudjelovanje u poslovnom procesu važne komponente kulture naše tvrtke i promiču poslovni i društveni uspjeh.

Politika jednakih mogućnosti zapošljavanja

Diskriminacija se ne tolerira u uredu Infomaas-a. Obveza svakog zaposlenika je građenje odnosa s poštovanjem i dostojanstvom. Dužnost naših zaposlenika je da budu sposobni izvršiti svoje obveze prema Zakonu o jednakim mogućnostima zapošljavanja. Ne diskriminiramo zaposlenike ili kandidata na temelju identiteta ili izražavanja, zemlje podrijetla, dobi, boje kože, bračnog statusa, zdravstvenog statusa, državljanstva, tjelesnog invaliditeta, političke pripadnosti, rase, vjere, spola (uključujući trudnoću), seksualne orijentacije ili bilo koje druge netolerancije koja je obuhvaćena primjenjivim zakonima, propisima ili pravilnicima. Svaki dio našeg poslovanja vođen je navedenim definicijama. To uključuje društvene i rekreacijske aktivnosti kao i zapošljavanje, obrazovanje, plaće, promaknuća i druge pogodnosti. Politika Infomaas-a je osigurati da svaki zaposlenik, bez obzira na pripadnost bilo koje navedene grupe, ima stalnu priliku za napredak. Također želimo omogućiti sve moguće prilagodbe za kvalificirane zaposlenike s invaliditetom do stupnja dopuštenog zakonima, pravilima i podzakonskim aktima.

Život u Infomaas-u

Koja je razlika između Infomaas-a i neke druge tvrtke?

U Infomaasu svaki zaposlenik dobiva individualan pristup i mentora koji će ga voditi u radu, te mu omogućiti ostvarivanje osobnih i poslovnih ciljeva.

Kako se mogu pridružiti Infomaas-u?

Pošaljite nam otvorenu prijavu na našu e-mail adresu: posao@infomaas.com, a mi ćemo dati povratni odgovor na vašu prijavu.

Kolika je plaća u Infomaas-u?

Plaća u Infomaas-u ovisi o puno faktora. Uvjereni smo da imamo konkurentnu plaću za naše zaposlenike. Ako možete slijediti naš tempo i pridonositi uspjehu tvrtke, podržat ćemo vas povećanjem vaših prihoda i dodatnim pogodnostima. Najvažnije nam je da ste voljni stjecati nova znanja i da nemate strah od nepoznatog.

Postoji li kodeks oblačenja?

Nama je jedino bitno da se osjećate ugodno u vašoj odjeći.

Dakle ne postoji kodeks oblačenja.

Koji jezik govorite?

Glavnina komunikacije je na hrvatskom jeziku, ali govorimo i engleski. Dakle, ne morate razumjeti ili govoriti hrvatski; tu smo da vam se prilagodimo.