Umrežite svoj ured

Istražite i opremite svoju mrežu na jednom mjestu

VPN Poslužitelj

VPN poslužitelj omogućava sigurno povezivanje više mrežnih lokacija, i kriptira cijeli promet između mrežnih točaka.

Omogućuje udaljenim zaposlenicima sigurno povezivanje s resursima tvrtke.

Mrežne Usluge

Mreže su osnova modernog poslovanja. Zato je potrebno imati sigurne, zaštićene, pouzdane mrežne uređaje i rješenja koja podržavaju svakodnevno poslovanje.

Trebate dodatnu pomoć s mrežnim sustavima?

Enterprise WiFi mreže

Potrebne su vam distribuirane WiFi mreže za zgrade, skladišta, objekte ili šire područje?

Provjerite što naš tim inženjera prodaje može ponuditi na vaš prilagođeni zahtjev.

Dodaj i opremi mrežu na jednom mjestu.

Odaberite kako želite povezati svoj ured.

Pružili smo vam opcije za umrežavanje ureda i mrežne opreme, tako da možete kupiti, postaviti i rasporediti svoje mrežne uređaje na jednom mjestu.

Odaberi i kupi

U moderno doba, mreža je postala integralni dio svake tvrtke, dok potpuno mrežno rješenje postaje jedno od ključnih temelja poslovanja. Odaberite mrežne ili serverske ormare koji vam pomažu u upravljanju i zaštiti mrežnih uređaja. Kupite mrežnu opremu, rack ormare, prespojnike, UPS, usmjerivač, WiFi uređaje i mrežne kabele na jednom mjestu, iskoristite naše znanje za napredne konfiguracije koristeći naš tim za podršku.

Instaliraj i konfiguriraj

Naši timovi pružaju podršku, od jednostavne mrežne instalacije i konfiguracije, do složenih prilagođenih konfiguracija podatkovnih centara. Angažirajte servisni tim za instalaciju i konfiguraciju vaših mrežnih uređaja i periferne opreme u serverskim ili mrežnim ormarima. Za projekte podatkovnih centara obratite se našim inženjerima prodaje. Za jednostavne projekte koji pokrivaju ured, sve što trebate učiniti je odabrati idealnu veličinu ormara za ugradnju i odabrati mrežne uređaje koji odgovaraju vašim potrebama koristeći naš konfigurator na webshopu.

Zaštiti

Komunikacijski i poslužiteljski ormari imaju metalnu konstrukciju, s vratima koja se mogu zaključati na svim stranama. Postavite svoje mrežne uređaje izvan dosega zaposlenika, osigurajte CCTV sustav nadzora i kontrolu pristupa.

Mikro mreže

Otvarate novi ured?

Iskoristite dostupna rješenja prilagođena manjim tvrtkama kako biste se učinkovito uhvatili u koštac s izazovima povezivanja uređaja, uključujući žičane i bežične veze. Manje tvrtke mogu brzo ostvariti mrežne ciljeve, čineći mrežu učinkovitijom i lakšom za upravljanje. Vaš IT tim ili pružatelj usluga može imati centraliziranu točku kontrole, omogućujući brzo rješavanje problema i održavanje, što je ključno za manje organizacije s ograničenim resursima.

Standardna mreža

Imate puno mrežnih uređaja i mrežne periferije?

Odaberite željene opcije za umrežavanje tvrtke i koristite brendirana rješenja za upravljanje kao što su TP-Link, Mikrotik ili Ubiquity. Imajte potpunu kontrolu nad mrežnim resursima, uz centralizirano upravljanje i jednostavno skaliranje uz niske troškove održavanja. Koristi se u hotelima, obrazovnim centrima, većim trgovinama i uredima.

Velike mreže

Otvarate novu poslovnicu s mnogo zaposlenika?

Ako trebate implementirati veće mrežno rješenje, za veće podružnice s mnogo zaposlenika i širokim spektrom mrežnih uređaja koji ovise o besprijekornoj povezanosti, implementacija naših rješenja može biti iznimno korisna. Centraliziranjem veze vaše tvrtke s glavnim usmjerivačem i preklopnicima, možete osigurati učinkovitu, skalabilnu i pouzdanu mrežu kojom se lako upravlja.