Politika kolačića

Opće informacije

Naša web stranica, https://infomaas.com (u daljnjem tekstu: “web stranica”) koristi kolačiće i druge povezane tehnologije (u daljnjem tekstu: “kolačići”). U dokumentu ispod vas obavještavamo o korištenju kolačića na našoj web stranici.

Kolačići su male podatkovne datoteke koje se postavljaju na računalo ili mobilni uređaj korisnika kada posjete web stranicu. Mogu se koristiti za praćenje ponašanja korisnika, pamćenje korisničkih preferencija ili postavki, poboljšanje korisničkog iskustva i više.

Pristanak na ove tehnologije omogućit će nam obradu podataka kao što su ponašanje pregledavanja ili posjete jedinstvenim stranicama. Nepristanak ili povlačenje pristanka može negativno utjecati na određene značajke i funkcije.

Kolačići koje koristimo

Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići omogućuju web-mjestima da zapamte korisničke postavke i izbore, uključujući korisničko ime, regiju i jezik. To omogućuje web stranici da pruži personalizirane značajke kao što su lokalne vijesti i vremenska prognoza ako podijelite svoju lokaciju. Oni su anonimni i ne prate aktivnosti pregledavanja drugih web stranica.

Statistika

Za tehničku pohranu ili pristup koji se koristi isključivo u statističke svrhe.

Marketing

Tehnička pohrana ili pristup potrebni su za izradu korisničkih profila za slanje oglasa ili za praćenje korisnika na web-mjestu ili na nekoliko web-mjesta u slične marketinške svrhe.

Pristanak

Kada prvi put posjetite našu web stranicu, prikazat ćemo vam skočni prozor s objašnjenjem kolačića. Čim kliknete na “Prihvaćam”, pristajete na korištenje kategorija kolačića i dodataka koje ste odabrali u skočnom prozoru, kao što je opisano u ovim Pravilima o kolačićima. Korištenje kolačića možete onemogućiti putem svog preglednika tako da otvorite “Upravljanje privolom” koja se nalazi u donjem lijevom dijelu svake stranice.

Vaša prava u vezi s osobnim podacima

Imate pravo znati zašto su vaši osobni podaci potrebni, što će se s njima dogoditi i koliko će dugo biti zadržani.

  • Pravo pristupa: Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima koji su nam poznati.
  • Pravo na ispravak: imate pravo dopuniti, ispraviti, izbrisati ili blokirati svoje osobne podatke kad god to želite.
  • Pravo na opoziv ili uklanjanje privole i brisanje vaših podataka.
  • Pravo na prijenos vaših podataka: imate pravo zatražiti sve svoje osobne podatke od voditelja obrade i u cijelosti ih prenijeti drugom voditelju obrade.
  • Pravo na prigovor: možete se usprotiviti obradi vaših podataka. Pridržavamo se toga, osim ako ne postoje opravdani razlozi za obradu.

Za ostvarivanje ovih prava, molimo kontaktirajte nas. Pogledajte podatke za kontakt na dnu ovih Pravila o kolačićima. Ako vam se ne sviđa kako postupamo s vašim podacima, željeli bismo čuti vaše mišljenje. Također imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu (Tijelo za zaštitu podataka).

Omogućavanje/onemogućavanje i brisanje kolačića

Možete koristiti svoj internet preglednik za automatsko ili ručno brisanje kolačića. Također možete odrediti da se određeni kolačići ne smiju postavljati. Druga mogućnost je da promijenite postavke internetskog preglednika tako da dobijete poruku svaki put kada se postavi kolačić. Za više informacija o ovim opcijama pogledajte priručnik s uputama za pomoć svakog preglednika.

Kontaktirajte nas

Infomaas d.o.o.
Stepinčeva 53, 210000 Split, Hrvatska
Web stranica: https://www.infomaas.com
E-mail: gdpr@infomaas.com
Telefon: +385 21 282 723