Vaše prodajno mjesto

Odabrani uređaji za vaše potrebe!

Mobilni POS

Mobilnim POS sustavima jednostavno je upravljati i pružaju fleksibilnost ako želite fakturirati s različitih lokacija. Koristite android ili x86 tablet koji podržava vaš softver, povežite ga s prijenosnim bluetooth pisačem i počnite prodavati!

Prilagodi

Ponuđena prilagodba u smislu estetike, kapaciteta i mobilnosti. Odaberite i kupite printer za račune, barkod čitač, kasu i druge uređaje na jednom mjestu i standardizirajte svoje prodajno mjesto.

Pouzdan partner u opskrbnom lancu

Trebate specijalizirane uređaje koji nisu navedeni u našem webshopu? Obratite se našim inženjerima prodaje i provjerite cijene i dostupnost.

POS rješenja prikladna su za svaku tvrtku koja posluje s kupcima u trgovinama, barovima i restoranima, od malih tvrtki do velikih trgovina. POS rješenja su podijeljena u kategorije kako biste lakše odabrali pravi paket za vas.

Budući da je za dovršetak transakcija potrebna oprema prodajnog mjesta, odabir najboljih uređaja za vašu tvrtku je ključan. Sustav za prodaju mora zadovoljiti minimalne kriterije poput ispisa računa, skeniranje barkodova do zahtjevnijih kriterija poput detekcija ispravnosti novčanica.

Zbog navedenog, odlučili smo vam ponuditi rješenje za suvremene poslovne potrebe na jednom mjestu.

Prilagodi prodajno mjesto svojim potrebama

Mobilni POS

Budite fleksibilni i fakturirajte s bilo kojeg mjesta s našim mobilnim POS uređajima. Koristite tablet s 4G/5G mobilnom internet vezom i bluetooth pisač za maksimalnu mobilnost.

POS na dodir

Koristite zaslon osjetljiv na dodir za lakše upravljanje, a razne dodatne uređaje dodajte pomoću našeg konfiguratora. Ne dopustite da manjkava POS oprema diktira vaše radno mjesto.

Konfiguriraj svoj POS

Odaberite kvalitetne POS uređaje iz naše ponude, koja pokriva POS printere, barkod čitače, ladice za novac, uređaje za detekciju novca…