Privatnost

Cijenimo vašu privatnost

U Infomaas-u cijenimo vaše osobne podatke. Otvoreni smo i iskreni u pogledu informacija koje prikupljamo o vama, kako ih koristimo te s kim ih dijelimo. Kao rezultat toga, preporučujemo da pročitate Politiku privatnosti i Politiku kolačića koja se nalazi u nastavku, kako biste saznali više o tome na koji se način obrađuju vaši osobni podaci.

Politika privatnosti

Naša Pravila o privatnosti objašnjavaju načela Infomaas-a kada se radi o prikupljanju, obradi i pohranjivanju vaših osobnih podataka. Ova politika definira osnovna načela i pravila zaštite osobnih podataka u skladu s poslovnim i sigurnosnim zahtjevima Infomaas-a, kao i zakonskim propisima, najboljom praksom i međunarodno prihvaćenim standardima. Kako bi se osigurala poštena i transparentna obrada, Infomaas pruža jasne informacije o obradi i zaštiti osobnih podataka koji prikuplja i obrađuje te omogućuje jednostavno praćenje i upravljanje osobnim podacima i privolama.

Politika kolačića

Naša web stranica, https://www.infomaas.com koristi kolačiće i druge povezane tehnologije. Korištenje kolačića je uobičajena praksa i ova stranica koristi kolačiće, male datoteke preuzete na vaše računalo kako bi poboljšala vaše iskustvo. Otvaranjem naše stranice s pravilima o kolačićima, opisat ćemo koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo pohraniti te kolačiće. Također ćemo vam pokazati kako možete spriječiti pohranjivanje ovih kolačića, ali ako onemogućite kolačiće, to može utjecati na neke funkcionalnosti koje stranica koristi.