Proizvodni inženjering

Izvrsnost u upravljanju proizvodima

Korištenje našeg sveobuhvatnog pristupa osigurat ćemo da se maksimizira vrijednost koju dobivate iz proizvoda , tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda.

Potaknite uspjeh vašeg proizvoda

Koristite naš provjereni proces za inovacije, projektiranje, razvoj, testiranje i implementaciju softverskog proizvoda.

Međufunkcionalna suradnja

Za izgradnju dobrog proizvoda potrebni su vam međufunkcionalni timovi te skup vještih zaposlenika. Znamo tajne sastojke za omogućavanje funkcionalne suradnje među zaposlenicima.

Nikad prije očekivanja potrošača nisu bila veća. Nikad prije proizvodi nisu bili tako inovativni. Životni vijek proizvoda nikada nije bio kraći. Zahtjevi za poslovanje mijenjaju se jednako brzo kao i tehnologija. Ubrzavanje izlaska proizvoda na tržište i smanjeno vrijeme do ostvarivanja zarade ključno je za uspjeh. Ubrzavanje vremena do tržišta i vremena do profita ključno je za uspjeh.

Naši proizvodni inženjeri analizirat će sve vaše ideje i ključne zahtjeve, raditi izravno s vašim timom na definiranju tehnološkog rješenja i arhitekture. Kao krajnji partner u razvoju digitalnog proizvoda upravljamo s više raznih dijelova životnog ciklusa proizvoda, uključujući ideje i dizajn, izradu prototipa, kompletan razvoj proizvoda i skaliranje u budućnosti.

Omogućavamo tvrtkama da svoje ideje pretvore u digitalne proizvode i pripremamo ih za tržište. Naši klijenti uvijek imaju uvid u procese i sudjeluju u svim značajnim odlukama vezanim uz razvoj.

Budući da naš odnos neprestano teži dugoročnoj održivosti, naša podrška nastaviti će se i nakon završetka razvoja vašeg proizvoda.

Reinženjering

Proizvodi obično zastarijevaju tijekom vremena. U slučaju ugrađenih (embedded) sustava, to je posebno istinito. Planiranje zastarjelosti komponenti je važno jer može negativno utjecati na proizvodnju u slučaju kada su komponente nedostupne. Pomažemo našim klijentima u prevladavanju prepreka poput zastarjelosti komponenti kako bi njihovi proizvodi i rješenja bili dugotrajniji. Kako bismo stvorili učinkovite proizvode i rješenja s dugim životnim ciklusom, pomažemo tvrtkama u ponovnom projektiranju njihovih postojećih proizvoda i rješenja koristeći se najmodernijom tehnologijom. Prilikom reinženjeringa, Infomaas će uvijek dati prioritet fleksibilnosti i skalabilnosti kao važnim ciljevima našeg dizajna.

U Infomaas-u brinemo o korisničkoj podršci, održavanju proizvoda te održavanju naših rješenja. Preuzimamo punu odgovornost za redovitu isporuku “zakrpa” za svoje proizvode/rješenja, iznenadne popravke te redovita ažuriranja. Također smo uspostavili višeslojnu organizaciju za podršku kako bismo komunicirali s našim klijentima u svim regijama, i vremenskim zonama.

Možemo značajno poboljšati proizvod ili rješenje, sami ili s tehničkim timovima naših klijenata, produžujući rok trajanja proizvoda.

Naš tim pomaže u:

  • Planiranju proizvoda; zamislite to kao plan koji je izvor istine za sve uključene strane, poput razvojnih timova, prodajnih i marketing timova, rukovoditelja (management) te ostalih uključenih strana
  • Pronalasku prikladnog voditelja razvoja proizvoda; zaposlite osobu koja će oblikovati proizvod te omogućiti vašim timovima da vašu viziju pretvore u stvarnost.
  • Definiranju zahtjeva; što je sve potrebno za uspješnu izradu proizvoda.
  • Određivanje prioriteta; držite razvojne timove pod kontrolom određivanjem prioriteta bez gubitka pogleda na širu sliku.
  • POC; Dokazani koncept kako biste dobili bržu isporuku i potrebne povratne informacije te uštedjeli vrijeme i resurse za proširenje vašeg opsega poslovanja.
  • MVP; S minimalno održivim proizvodom izađite na tržište i provjerite tržišne povratne informacije. Tvrtke tada mogu prilagoditi strategije, napraviti analize i popise značajki ili čak odustati od razvoja proizvoda ako ne odgovara tržištu.

Tražite pouzdanu tvrtku za proizvodni inženjering?

Infomaas je tvrtka za inženjering proizvoda koja je pomogla startupima i tvrtkama da razviju sjajne proizvode, iskustva i rješenja, od početka razvoja do isporuke softverskih proizvoda. Imamo stručnost savjetovanja u vezi s inženjeringom proizvoda koristeći razne tehnologije te kombinaciju iskustva u industriji u rasponu od bankarskih rješenja do IoT-a.