Razvoj aplikacija za stolna računala

Izbor načina rada

Implementiramo najbolje načine rada za razvoj aplikacija za stolna računala kako bismo postigli najviše razine performansi i učinkovitosti.

Izrada višeplatformskih rješenja

Nemojte biti vezani samo za jednu platformu. Dosegnite veći broj korisnika pomoću aplikacije koja radi na bilo kojem operativnom sustavu kao što su Windows, Mac i Linux.

Spremne za rad

Aplikacije za stolna računala su brže. Bolja programska podrška za stolna računala koje rade na jačim uređajima mogu dovršiti složenije zadatke brže od aplikacija temeljenih na webu.

Zašto bi vaša tvrtka trebala odabrati razvoj stolnih aplikacija?

Prednosti stolnih aplikacija su brojne. Prvo, internetska veza je potrebna samo u nekim slučajevima. Drugo, brža je uključenost korisnika sa PC aplikacijom. Treće, programi za stolna računala najučinkovitiji su pri izvođenju složenih algoritama ( ukoliko nemate skupu i prilagođenu hardversku infrastrukturu).

Pronalaženje idealnog odgovora na zahtjeve vaše tvrtke može zahtijevati vrijeme i trud. Možemo vam pomoći da odrediti što je najbolje za vas. Želite li pojednostaviti poslovne procese, oživjeti naslijeđene sustave ili stvoriti rješenja za maksimalnu kontrolu i sigurnost vaših osjetljivih podataka?

Želite li pojednostaviti poslovne procese, oživjeti naslijeđene sustave ili stvoriti rješenja za maksimalnu kontrolu i sigurnost vaših osjetljivih podataka?

U sigurnim ste rukama!

Infomaas je pružatelj usluga razvoja aplikacija za stolna računala, fokusirajući se na kreiranje prilagođenih aplikacija za stolna računala kako bi pružili pouzdana rješenja koja dobro funkcioniraju s vašim trenutnim operativnim sustavom. Naše samostalne stolne aplikacije izrađene su kako bi odgovarale potrebama vaše tvrtke. Osim toga, stvaramo stolne aplikacije koje mogu raditi na mnogim operativnim sustavima, kao što su Windows, macOS te Linux, s dobrim korisničkim iskustvom i visokim performansama.

Naše veliko iskustvo, tehnička stručnost i dubinsko poznavanje arhitekture operacijskog sustava stolnog računala značajno doprinose ispunjavanju zahtjeva i očekivanju naših klijenata. Programi koje stvaramo kombiniraju performanse i mogućnost programa za stolna računala s elegantnim korisničkim iskustvom web programa. Vaše poslovne ideje Infomaas može pretvoriti u nove proizvode i aplikacije, što će značajno pojednostaviti vaše poslovne procedure te povećati produktivnost.

Možemo ponuditi rješenja za širok raspon industrija zahvaljujući našem znanju i tehničkom iskustvu u razvoju aplikacija. Bilo da ste start-up, malo ili srednje poduzeće, velika tvrtka ili institucija, možemo brzo riješiti vaše probleme. Naši stručnjaci mogu izraditi aplikacije za stolna računala s korisnim, brzim i intuitivnim korisničkim iskustvom koje će oduševiti vas ili vaše klijente. Možete se osloniti na nas da ćemo izraditi međuprogram dizajniran za povezivanje vaših baza podataka i aplikacija, izraditi aplikacije za stolna računala od nule, nadograditi već postojeći sustav ili ga ponovno izraditi korištenjem najsuvremenije tehnologije.

Zasluge za svoj uspjeh pripisujemo uvjerenjem da bi odgovarajuća aplikacija trebala imati samo one funkcije koje su bitne za vašu organizaciju. Mi smo stručnjaci za spajanje složenih funkcionalnosti s jednostavnim dizajnom. Stolna aplikacija je samo jedna od raznih razvojnih usluga koje nudimo u Infomaas-u.

Tehnologije koje koristimo

Naše iskustvo pokazalo je da sveobuhvatni skupovi funkcionalnosti kao što su pouzdanost, fleksibilnost, stabilnost te sigurnost stolnih aplikacija privlače naše klijente. Infomaas stručnjaci usavršili su tehnološki skup, omogućujući nam da stvorimo i ponudimo učinkovita rješenja za stolna računala laka za korištenje. React, WinForms, C++, Electron i JavaScript i druge često korištene tehnologije pomažu nam u tome.

Čineći to, možemo drastično poboljšati performanse aplikacije korištenjem hardverskog ubrzanja.

Naš proces uključuje:

  • ✓ Testiranje i provjeru valjanosti vaših ideja kako biste razumjeli njihovu održivost
  • ✓ Pronalazimo najbolje rješenje za razvoj vaše aplikacije
  • ✓ Stvaramo korisničko sučelje kako bi korisnici razumjeli vašu aplikaciju
  • ✓ Razvoj u modernom ekosustavu koristeći React za učinkovito korisničko sučelje
  • ✓ Provođenje vaših ideja u djelo pretvaranjem u aplikacijsko rješenje
  • ✓ Procjena izvedbe vaše aplikacie
  • ✓ Stavljanje vaše aplikacije na tržište ili njezina implementacija u vašem poslovanju
  • ✓ Praćenje i održavanje