Razvoj mobilnih aplikacija

Android/IOS

Danas znatan dio kupaca daje prednost rješenjima koji nude isto vizualno sučelje na raznim mobilnim uređajima. Omogućavamo da vaše aplikacijsko rješenje jednako dobro funkcionira na iOS-u kao i na Androidu.

Tehnologije

Izrađujemo mobilne aplikacije usmjerene na poslovanje (B2B), usmjerene na kupca (B2C) te usmjerene na zaposlenika (B2E) za razne platforme i uređaje. Uz pomoć različitih tehnologija i jezika za kodiranje kao što su Java, Kotlin, React Native, Swift, Objective C, Ionic te razvijamo izvorne iOS/ Android, hibridne ili višeplatformske aplikacije.

Prilagodba

Informacije o vašim klijentima i osoblju mogu se prikupljati pomoću prilagođenih aplikacija. Dokazano je da jedinstvena aplikacija može povećati doseg klijenata i učinkovitost radne snage za vašu tvrtku.

Mobilne aplikacije prošle su kroz sličan proces razvoja kao i internetske stranice. U početku su internetske stranice i aplikacije bile samostalne i djelovale su prvenstveno kao statički oglasi za tvrtku, robne marke, artikle ili usluge. Bez mobilnih aplikacija koje svakodnevno koristimo, naši bi životi bili gotovo nemogući. Ako ste razmišljali koliko bi za vašu tvrtku bilo korisno izraditi mobilnu aplikaciju koja radi na iOS i Android uređajima došli ste na pravo mjesto.

Sve ambiciozne tehnološke tvrtke danas, bilo da se radi o startup-ovima, poznatim tvrtkama, eCommerce inicijativama ili velikim, složenim tvrtkama, okreću se razvoju mobilnih aplikacija kao svojoj primarnoj ponudi. Namjenska aplikacija fantastičan je instrument za povećanje tržišnog dosega, stjecanje novih udjela u ciljanoj publici i poboljšanje dostupnosti za trenutne klijente i korisnike. Unutar 8-10 mjeseci vaše će se ulaganje u razvoj mobilne aplikacije isplatiti.

Odabir pravog tima

Kada birate najbolju opciju, vaša zabrinutost može biti opravdana jer još uvijek postoji mnogo dezinformacija i neiskusnih programera na globalnom tržištu. Ako želite da vaša aplikacija uspije, ključno je pronaći idealnog partnera. Vaš partner bi trebao biti u stanju razviti strategiju koja će vam pomoći da svoju ideju pretvorite u stvarnost. Naš primarni cilj u svakom projektu kojeg preuzmemo je operativna izvrsnost koja nam omogućuje izradu proizvoda koji se sviđaju našim klijentima.

Proizvodimo visoko kvalitetna, konkurentna rješenja i proizvode na temelju definiranih poslovnih ciljeva naših klijenata. Stvaramo specifične aplikacije za više platformi s pravovremenom isporukom i transparentnošću tijekom procesa razvoja.

Nudimo rješenja za mobilne aplikacije usmjerene na čovjeka koristeći vrhunske tehnologije za bolji UI/UX. Također, kako bismo stvorili pojednostavljeno i sigurno okruženje za učinkovito postizanje poslovnih ciljeva, neprestano ulažemo u znanje. Naš cilj je pružiti izvanredno mobilno iskustvo.

Android i iOS

Android i iOS su najpopularnije operativne platforme za izradu mobilnih aplikacija. Android je stekao ogromnu popularnost među korisnicima pametnih telefona. Njihova je platforma jednostavna za korištenje, što je čini savršenom za izdavanje minimalno održivog proizvoda (MVP). Apple može biti zahtjevniji, ali uz pridržavanje visokih standarda za korisničko sučelje i performanse, osiguravamo fantastično rješenje.

Naše Android aplikacije su responzivne, skalabilne i pouzdane budući da su izrađene korištenjem najnovijih razvojnih okvira, prateći načela optimalnog dizajna. Naše usluge razvoja aplikacije za Android mogu vam pomoći u proširenju vaših postojećih aplikacija ili ponuditi integraciju s više platformi kako biste dosegnuli širu bazu korisnika. Za razvoj Android aplikacija, vješti smo u tehnologijama kao što su Java ili Kotlin.

Naše usluge razvoja iOS mobilnih aplikacija tvrtkama daju pristup vrhunskim tehnološkim alatima i korisničkim iskustvima koja poboljšavaju odnose s korisnicima i olakšavaju širenje na nova tržišta. Za sve Apple uređaje izrađujemo iOS aplikacije kako bi vaši kupci koristili aplikaciju gdje god se nalaze. Za razvoj iOS aplikacija koristimo tehnologije kao što su Objective-C ili Swift.

Glavne razlike

IzvorneHibridne web aplikacije
Višeplatformske aplikacije
IzvedbaVisoka Ne rade tako brzo kao izvorne aplikacije. Njihova arhitektura ima dodatni slojVisoka, iako se mogu pojaviti neki problemi
Kodna bazaPrikladna samo za jednu platformuKoristi se za Android i iOs uređajeMoguća upotreba na nekoliko platformi
FunkcionalnostPotpunaPotpunaOgraničena
CijeneVisokaNiskaRelativno niža nego kod izvornih
Vrijeme do tržištaOduzima više vremenaPotrebno manje vremena nego za izvorneOduzima najmanje vremena
Pristup značajkamaMože pristupiti svim hardverskim značajkama i prilagođenim postavkama sustavaLak pristup drugim mogućnostima uređajaOgraničen pristup
SigurnostDodatne sigurnosne značajke mogu se ugraditiNiža sigurnost od izvornih aplikacijaMogu biti sigurne kao izvorne aplikacije
Korisničko iskustvoNajbolje korisničko iskustvoLoše korisničko iskustvoLoše korisničko iskustvo

Naš proces uključuje

  • ✓ Testiranje i provjeru valjanosti vaših ideja kako biste razumjeli njihovu održivost
  • ✓ Prikupljanje informacija o vašoj industriji i tržišnom okruženju
  • ✓ Odabir i razvoj od nativne, hibridne do internet aplikacije ili aplikacije na više platformi
  • ✓ Procjena mogućnosti izvedbe vaše aplikacije
  • ✓ Stavljanje vaše aplikacije na tržište ili njezina implementacija u vašem poslovanju
  • ✓ Praćenje i održavanje vaše aplikacije