Razvoj poslužiteljskih aplikacija

Najnovija tehnologija

Pružamo visokokvalitetne usluge back-end razvoja korištenjem raznih vrhunskih, provjerenih i sigurnih tehnologija.

Skalabilnost

Naš tim nudi sustave prilagođene rastu koji rade glatko i učinkovito. Skalirajte svoje sustave bez ugrožavanja performansi vašeg sustava kao odgovor na promjenjive zahtjeve.

End-to-end sigurnost

Naši back-end inženjeri pridržavaju se najnovijih sigurnosnih standarda kako bi zaštitili vaše podatke. Podaci se sigurno prenose između komponenti sustava putem sigurnih pozadinskih sučelja.

U slučaju razvoja web stranica, mnoge osobe koje se ne bave tehnologijom moraju biti svjesni front-end/back-end dijelova sustava te API sučelja. Pozadinski razvoj odnosi se na razvoj na strani poslužitelja i primarno se fokusira na način rada mobilne ili web aplikacije. Sve što ne možete vidjeti dok posjećujete web mjesto djelo je back-end programera.

Imate li jedinstvenu ideju za aplikaciju koja ima potencijal utjecati na tržište? S vrhunskim, suvremenim pozadinskim inženjeringom, možemo pomoći vašoj tvrtki u razvoju i usavršavanju te pokretanju vaših prvih aplikacija.

Tvrtke koje trebaju pomoć oko poslužiteljske razvojne pozadine mogu se obratiti Infomaasu za stručne usluge. Iako smo specijalizirani za razvoj poslužiteljskih aplikacija, nudimo širok raspon usluga tijekom cijelog životnog ciklusa razvoja softvera. Planiranjem, integracijom i isporukom poslužiteljskih aplikacija za naše klijente prema planu i unutar proračuna, cilj nam je postići maksimalno zadovoljstvo i uspostaviti se kao lider u tehnološkom savjetovanju.

Imamo vlastite standarde i načela za projekte koji koriste objektno orijentiranu analizu i dizajn. Kao rezultat toga, možemo dizajnirati, migrirati i održavati aplikacije na razini tvrtke u distribuiranom i mješovitom okruženju. Za konverziju ili koegzistenciju naslijeđenih (legacy) sustava, imamo tehnološko znanje i potrebno iskustvo za razvoj i migraciju pojedinih dijelova sustava u fazama.

Možemo vam pomoći ako imate front-end razvojni tim, kojem je potrebna pomoć s back-end razvojem. Surađivat ćemo s vašim razvojnim timom kako bismo osigurali potrebne značajke za integraciju.

Oslobodite svoj pravi potencijal, iskoristite novu tehnologiju i izradite rješenje s nama.

Možemo pružiti najnovije standarde pozadinskog inženjeringa koristeći PHP, Node.js, C i C++. Kao rezultat toga, možemo spojiti klijente s određenim razvojnim resursima na temelju njihove kompatibilnosti s različitim tehnologijama.

Pokrivamo

  • Razvoj pozadinskih mobilnih aplikacija; Naš tim je pomogao tvrtkama u stvaranju mobilnih back-end aplikacija koje rade na raznim platformama i uređajima. Koristeći najnovija tehnološka dostignuća, razvijamo pozadinske sustave otporne na pogreške za izvorne i međuplatformske aplikacije.
  • Cloud back-end rješenja; Kako bismo podržali vašu infrastrukturu u oblaku, nudimo usluge pozadinskog razvoja. Naši pozadinski sustavi mogu se lako skalirati i upravljati. Kako bismo kupcu pružili vrhunske proizvode, implementiramo i naprednu funkcionalnost.
  • Aplikacije; Upotrijebite naše usluge razvoja kako biste osigurali visoke performanse. Naš tim programera ponudit će sustave visokih performansi s poboljšanom stabilnošću, bez obzira radi li se o velikom sustavu, portalu ili infrastrukturi interneta stvari (IoT)
  • Razvoj po narudžbi; Tražite pozadinsko poslovanje za provedbu svoje poslovne ideje? Ukoliko trebate prilagođenu pozadinsku infrastrukturu, kontaktirajte nas. Vaši postojeći back-endovi se mogu vrlo brzo nadograditi, poboljšati ili premjestiti.
  • API razvoj i intergracija; Možemo pružiti jedinstveni API za poboljšanje vaše trenutne programske podrške ili povezivanje s vanjskim servisima. Brzo i neprimjetno integrirajte svoje sučelje s drugim poslovnim sustavima, uređajima i aplikacijama.

Što naš proces uključuje:

  • ✓ Stvaranje opće ideje za vaš back-end razvoj
  • ✓ Stvaranje strukture i pozadinske logike vaše rješenja
  • ✓ Razvoj programske podrške na strani poslužitelja
  • ✓ Analizu zahtjeva i projektiranje baze podataka ili modela podataka
  • ✓ Povezivanje vašeg front-end-a i back-end-a u jedan sustav