Dizajn i razvoj internetske stranice

Poboljšajte pretraživanje

Tražilice uzimaju u obzir brzinu, upotrebljivost te sadržaj web stranice. Stranice s dinamičkim dizajnom koje su optimizirane za SEO bilježe porast u pretraživanjima.

Ciljajte više klijenata

Sve veći broj istraživanja u svijetu ukazuje da korisnici češće koriste svoje pametne telefone nego računala za pretraživanje sadržaja , digitalnih medija i društvenih mreža.

Lakše održavanje

Potrebna vam je samo jedna verzija vaše stranice koja je responzivna i prikladna za sve uređaje. Što je još važnije, dizajniranje internet stranice prilagođene mobilnim uređajima smanjuje vaše troškove razvoja i održavanje.

Mnoge tvrtke izrađuju svoje internet stranice kako bi uštedjele novac. Međutim, nisu svi upoznati s osnovama učinkovitog dizajna. Loš dizajn uzrokuje da 90% posjetitelja napusti stranicu. A kada to učine, vjerojatno će sletjeti na internet stranicu konkurencije. To smanjuje vjerojatnost pretvorbe potencijalnih klijenata i povećanja profita. S druge strane, dobar dizajn internet stranice pridonjet će boljem prvom dojmu, zadržati angažiranost korisnika i potaknuti ih na akciju.

Cilj nam je stvoriti reakciju kod posjetitelja vaše internet stranice te im pokazati kako vaša stranica rješava njihove postojeće probleme i nudi im rješenje. Atraktivna i funkcionalna internet stranica trebala bi pomoći vašem poslovanju.

Cijeli proces razvoja rješenja za vašu stranicu vodit će naši timovi za dizajn i razvoj. Nudimo vam niz alternativa u rasponu od jednostavnih rješenja do potpunih sustava za upravljanje sadržajem, uz dodatne funkcionalnosti razvoja vašeg postojećeg rješenja ili pak izrade potpuno nove stranice. Naš razvoj temelji se na najnovijim standardima, tako da možete biti sigurni da će specifičnost vaših zahtjeva i rezultati naše studije rezultirati potpuno funkcionalnom i vizalno privlačnom web stranicom.

Dobri temelji su prvi korak u uspješnom završetku projekta web stranice.

Želite poboljšati web stranicu?

Ovdje smo kako bi poboljšali vašu stranicu, sadržaj i dizajn. Kada je riječ o redizajnu vaših trenutnih stranica, naš tim programera će koristiti PHP ili JavaScript za stvaranje novih funkcionalnosti , ili pak dodati nove značajke na vaš zahtjev. Infomaasov tim spreman je za svaki zadatak koji im bacite.

Što nas proces uključuje?

  • Testiranje i validaciju vaših ideja kako biste razumjeli njihovu održivost.
  • Odluku o izradi prilagođene stranice ili korištenju postojećeg sistema za upravljanje sadržajem kao što je WordPress.
  • Dizajn UX/UI.
  • Razvoj
  • Optimizaciju pretraživača.
  • Integraciju s rješenjima trećih strana.
  • Usluge poslužitelja i udomljavanja.
  • Stavljanje vaše aplikacije na tržište.
  • Nadzor i održavanje.

Možemo vam pomoći u digitalizaciji i odabiru strategije za opsežnije projekte, ako imate tim programera i dizajnera.