Internet trgovina

Dobar UI/UX

Osiguravamo odličan dizajn korisničkog sučelja (UI) i korisničkog iskustva (UX). Filtri, traka za pretraživanje, čist izgled i čitljiv sadržaj bit će uključeni u vašu internet trgovinu. Povećat ćemo želju za kupnjom na vašoj internet trgovini koristeći vrhunski UI/UX.

Pouzdana online sigurnost

Sigurnost u trgovinama je ključna. Vi upravljate privatnim financijskim podacima svojih klijenata, kao što su brojevi kartica, adrese klijenata i sl. Zaštitite svoju internetsku stranicu i trgovinu na pravi način.

Izuzetno mobilno iskustvo

Povećava se broj korisnika koji koriste mobilne uređaja za redovnu kupovinu. Poboljšajte mobilno iskustvo na vašoj internet trgovini uz implementaciju dinamičkog i responzivnog dizajna.

Gotovo 15% kupnji obavlja se putem interneta. Budući da internetska maloprodaja polako potiskuje tradicionalnu maloprodaju diljem svijeta, pregledna internet trgovina je neophodna ako želite da vaša tvrtka sudjeluje u rastućem trendu online kupovine.

Dobar dizajn je samo dio rješenja internet trgovine. Dobro osmišljen hodogram i proces same kupovine rezultirat će prodajom, rastom profita te stvaranjem vrijednosti brenda koji može dugoročno održati vaše poslovanje.

Zbog toga je naša primarna filozofija stvaranje prikladnih internet trgovina za potrebe kupaca. Jednostavne su, jasne, razumljive te olakšavaju proces plaćanja. Interakcija s vašim potrošačima bit će laka i jednostavna zahvaljujući dobro osmišljenom rješenju. Kao rezultat toga, vaši će klijent nastaviti koristiti vaše usluge.

Hodogram

Imate li ideju? Želimo Vam pokazati primjerom, kako jednostavno pretvoriti ideju u rješenje. Uz kratak opis ciljeva vaše tvrtke, primjer usporedivih online trgovina i usluga, vrlo brzo ćemo razumjeti vaše zahtjeve i potrebe.

Uz kratak opis ciljeva vaše tvrtke, primjer usporedivih online trgovina i usluga, vrlo brzo ćemo razumjeti vaše zahtjeve i potrebe. Nakon prikupljanja zahtjeva, savjetnik vam dodjeljuje odgovornu osobu čiji je zadatak da Vam izradi specifikaciju projekta, jasno definira zahtjeve projekta i njegov opseg. Na kraju, informacije se analiziraju i prosljeđuju tehničkim stručnjacima koji rade vremenske projekcije za realizaciju projekta.

Tehnički stručnjaci pregledat će vašu poslovnu ideju i odabrati najbolju platformu i tehnologiju za brzo pokretanje projekta. Nakon toga ćete dobiti procjenu troškova i vremenskih ograničenja. Ukoliko ste zadovoljni s rokovima i cijenom, krećemo u realizaciju.

Što uključuje naš razvoj webshopa

Znamo kako osnovati, razviti i proširiti djelatnost tvrtke na međunarodnoj razini. Stvaramo rješenja za nove i postojeće korisnike.

  • Povećana pretvorba; Pojednostavnite korisničko iskustvo na vašoj stranici i omogućite jednostavan postupak plaćanja.
  • Program vjernosti; Funkcionalni razvoj programa vjernosti.
  • Učinkovita automatizacija; Vaše osobolje će imati više vremena za obavljanje radnih aktivnosti.
  • Integracija sustava; Uključujemo sustave dostave, plaćanja i CRM

Izuzetno mobilno iskustvo

Svjesni smo da se sve veći broj odluka donosi na licu mjesta, pa tako i u manjoj mjeri o internet kupnji. Nevjerojatno je što možemo učiniti danas zahvaljujući stvarima poput mobilnih uređaja, tableta i drugih tehnologija koja su prije 30 godina bila nezamisliva. Trgovina mora besprijekorno funkcionirati na svim uređajima, nudeći vrhunsko korisničko iskustvo (UX) prema navikama korisnika ili njihovim očekivanjima u pogledu brzine i pogodnosti dobivanja informacija. Profesionalci u razvoju internet trgovine mogu uspješno ispuniti očekivanja korisnika zahvaljujući responzivnom dizajnu, čak i bez namjenske mobilne verzije.

Korištenje mobilnog uređaja umjesto prijenosnog ili stolnog računala može čak i pojednostavniti plaćanje. Tvrtke koji žele pokrenuti internetsku trgovinu motivirane su da osiguraju korisnicima kupovinu bez dodatnog napora. Mnogi mali čimbenici, od jednostavne navigacije, veličine fotografija do postavljanja elemenata na prodajnim stranicama, značajno utječu na sposobnost trgovina da ostvare prodaju.