Internet udomljavanje

Privatno udomljavanje

Muči vas saznanje da koristite dijeljeni hosting za usluge i rješenja? Iskoristite naše usluge izrade vlastitog VPS ili namjenskog hosting poslužitelja uz pojačanu sigurnost.

Sigurnost

Omogućavamo vam zaštitu koristeći SSL certifikat uz mnoge druge najnovije sigurnosne standarde, kako bi osigurali vas i vaše korisnike.

Podržavamo vas 24/7

Iskoristite naš specijalizirani tim za podršku koji nadzire sustave za udomljavanje, te otklanja bilo kakve probleme u radu. Imajte posvećenog administratora koji će vam olakšati bol.

Tržište internet udomljavanja je u konstatnom porastu. U današnje vrijeme, gdje je više od stotinu milijuna stranica trenutno aktivno, korisnici svakodnevno otkrivaju novi svijet informacija i tehnologija. S druge strane, velik broj tvrtki još uvijek nema svoju internetsku prisutnost. Naša usluga internet udomljavanja pruža mogućnost udomljavanja na poslužitelju samo za vaše potrebe. Najčešća usluga udomljavanja je udomljavanje internetskih stranica, ali također se može koristiti u udomljavanju e-pošte tvrtke, datotečnih sustava te drugih sadržaja i usluga.

Gdje započeti?

Prvi korak je definirati ime domene za vašu internet uslugu. Naš konzultant će vam pomoći s registracijom imena domene, upravljanja njome ili premještanja vaše domene ukoliko je potrebno.

Privatno udomljavanje!

Cijenimo vašu privatnost, stoga predlažemo da osigurate sigurnost vaših podataka na način da umjesto dijeljenog udomljavanja koristite privatno udomljavanje kako se vaši podaci ne bi dijelili između drugih tvrtki koje koriste dijeljeno udomljavanje. Ovisno o vrsti vaše usluge, ponudit ćemo optimalne poslužitelje na temelju metrika kao što su broj korisnika ili posjetitelja, opterećenje mreže i poslužitelja za rješenja koja nudite.

Sigurnost

Brinemo se da vaša stranica ima SSL certifikat, a vi možete birati između besplatnog Let’s Encrypt certifikata ili SSL certifikata koji se plaća kao što su Digicert i ostali pružatelji usluga za SSL certifikate. Ovisno o vašim potrebama, možemo ponuditi različite vrste certifikata:

  • Proširena provjera valjanosti (EV)
  • Provjera valjanosti organizacije (OV)
  • Provjera valjanost domene (DV)

Naša podrška

Naš tim za podršku odgovoran je za održavanje i rad poslužitelja 24/7. U slučaju incidenta, riješit ćemo problem i pružiti detaljne informacije korisnicima, vratiti web stranicu ili usluge u prethodno radno stanje i riješiti problem koji je uzrokovao incident. Ukoliko niste zadovoljni s postojećim pružateljem usluga udomljavanja, naši stručnjaci će premjestiti vaša rješenja ili internet stranice na naše poslužitelje. Jamčimo bolju funkcionalnost po razumnoj cijeni, bez obzira na vašeg trenutnog pružatelja usluge udomljavanja.

Usluge internetskog udomljavanja učinkovitije su od posjedovanja interne internet stranice na namjenskom poslužitelju. Vlasnici ne trebaju trošiti vrijeme i resurse na održavanje fizičkog hardvera, povezanosti, dostupnosti ili sigurnosti usluga izloženim prema korisnicima.

Za vlasnike tvrtki, posjedovanje stranice s izvanrednim vremenom rada može pomoći u povećanju prodaje i poboljšanju korisničkog iskustva.